BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 4. helmikuuta 2011

Osa minusta on osittain tyhjää...

Tällä hetkellä olen väsynyt monista, yhtä aikaa tapahtuvista muutoksista, joista vain harvoihin voin itse vaikuttaa, ja niihinkin vain vähäisessä määrin. 

Olen väsynyt päättyneistä, mutta ei keskeneräisistä vaiheista elämässä. Odottelen ihmeissäni tulevaa uutta, monia teitä ja ihmisiä. Rakennan tänään huomisen taloa, tietämättä rakennusaineita tai talon mallia. 

Sattumalla on liian suuri osuus, tosin en tällä hetkellä pysty näkemään sitä mikä on sattumaa, mikä eilisten tekojen, ajatusten ja ihmisten kohtaamisten tuomaa rakennusainetta.

Tiedän vain sen, että olen niin pohjattoman väsynyt, monista luopumisista surullinen ja tietämätön edessä olevasta.

Fantasy Myspace Comments

Täytän päiväni elämällä, jotta en muistaisi eilistä ja tulevia päiviä. Jokaisena iltana ne tulevat luokseni, yön pimeimpänä hetkenä, näyttävät kasvonsa ja odottavat kehotusta istuutua viereeni. Ja niin minä toivotan ne tervetulleiksi, jokaisena yönä, kunnes tunnen ne läpikotaisin.

Fantasy Myspace Comments

Ja kun tunnen ne paremmin kuin tämän hetken, ne liukuvat luotani. Vasta sen jälkeen väsymyksen raskas viitta laskeutuu olkapäiltäni ja voin taas nukkua vapaana eilisistä.

Uin muutosten meressä, jossa uinti virtauksia vastaan vie voimat, mutta voimia vie myös löytää virtauksia, joiden mukaansa tempaavassa juoksussa on mahdollista vain ajatua eteenpäin, levätä hetken ennen seuraavaa pyörrettä.


En pelkää tuntematonta edessä, tuntemattomia teitä tai tekijöitä, pelkään tyhjyyttä, joka täyttyy elämällä...

2 kommenttia:

Angel + 6 Garden Cottage Cats kirjoitti...

Thank you for putting translater on. Now I am able to understand a little better. I enjoy your blog also.
Have a Nice Day ~
Angel

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Thank You for a very good idea. I checked few times the translator in action and found out that it made some very interesting translations. Some of it even I could not understand but well, the idea cme out and that, I think is most important.

Whenever I feel restless, I jump into your blog and enjoy of the beauty, music, colours, pictures and the whole of it.:))
Take care