BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Mielipuolinen vaahdottaja...

Miten minä rakastankaan talviöiden luontoa, alati muotoaan vaihtavia hankia, timanttipölyn kimallusta, pieniä jälkiä lumessa. Yö on minun, hiljaisuus on vallannut maailman, tuulen humina alavilla pelloilla, puiden naksahdukset ja pauke...

Maanantain ja tiistain välisenä yönä lumi valtasi maiseman, pudotteli keveitä ja ilmavia, melkein aineettomia lumihiutaleita jo vedellä kesytetyn vanhan lumen pinnalle. Hetkessä yö oli taas valkoistakin valkoisempi. 

Ulos oli päästävä ja heti. Pakkasin koko patteriston reppuun, kamerajalusta olkapäälle ja hiljainen tassutus ulos ovesta luonnon valkeaan maailmaan.

Fantasy Myspace Comments

Miten nautinkaan vetäessäni henkeeni kirpeää ilmaa, lumihiutaleiden putoillessa pehmeästi kasvoilleni. Miten niin pienestä voikaan tulla niin onnelliseksi?

Oli kuin mielipuolinen vaahdottaja olisi, kuin varkain, lentänyt maiseman yli ja heitellyt vaahtoa ja vaahtopalloja alla lepäävään luontoon. 

Maiseman yllä lepäsi ääretön äänettömyys ja taivaan mustikansineen oli sekoittunut häivähdys vaaleanpunaista valoa, näkymä oli kuin öisten tarujen maisemaa.

Fantasy Myspace Comments

Siinä minä olin, seisoskelemassa jäljettömällä hangella, polviani myöten upoksissa, typerä hymy kasvoilla. Onnesta humalassa.

0 kommenttia: