BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 19. helmikuuta 2011

Naisen viisaus, tai ainakin oletuksia siitä...

Jos joku on totta ja jokapäiväistä, niin se on alla oleva, mikä lie vanha tai uudelleen tekstitetty mainos. Joka tapauksessa se pitää meikäläisen kohdalla enemmän kuin paikkansa. 

Aamut alkavat kahvilla ja järjen (?) tunkemisella aivoihin (!). Ensin vain pitää juoda iiiiiiiso mukillinen kahvia ja vasta sitten minussa löytyy tarpeeksi energiaa etsimään järkeä jostain komeroiden nurkista. Hohhoijaa, että elämä voi välillä olla rankkaa, esimerkiksi joka aamu...

Funny Myspace Comments

Siis, mikä ihme siinä on, että nainen osoittaa rakkauttaan palvelemalla ja sitten kun arki astuu kuvioihin mukaan, lentävät palvelut ikkunasta ulos ja alkaa sen hemmetinmoinen marina siitä, että "aina minä joudun..." 

Tähän olen joskus sortunut itsekin, mutta edes jostakin jotain oppineena, olen napsauttanut suuni kiinni ja pistänyt elämän lekkeriksi. Tosin, yhden sietämättömän tapauksen kohdalla, sananmukaisesti kannoin aamiaisen sänkyyn, ilman tarjotinta ja astioita. Sen tämä tyyppi muistaa vieläkin, aiheesta.

Funny Myspace Comments

Olen keskustellut samaisesta aiheesta paljonkin ystävieni kanssa ja hullua, mutta totta, osa kertoo nauttivansa pienten palvelusten tekemisestä miehelle. Asia on ok, jos kyse on ihmiseen sisäisesti kuuluvasta halusta ja tarpeesta tehdä pieniä, elämää sulosuttavia palveluita toiselle, mutta mitä jos toinen vain laiskistuu ja pulskistuu, niin fyysisesti kuin pääkopaltaankin, ja lopettaa omat rakkauden pienet teot naiselleen. 

Tästä ystäväpiirini ei koskaan päädy samaan lopputulokseen. Meitä on moneksi ja ilmeisesti kannattaa noudattaa vain omaa komero-järkeään toimintamallia suunnitellessaan ja toteuttaessaan. Voi hyvä tavaton, miten elämästä voi tosiaan saada vaikeaa...

Seuraavaa, alla olevaa toteamusta voin kommentoida vain tositarinalla, jonka kertoi eräs ystäväni:


Parisuhteessa oli tasaisin väliajoin pieniä erimielisyyksiä ja astuipa sitten kehiin vallan isompi erimielisyys. Nainen oli kahden määräaikaisen työn välimaastossa ja rahat olivat tiukalla. 

Miehelläkin sattui olemaan "huono päivä" tai, kuten ystäväni kitkerän vahingoniloisena totesi "se aika kuukaudesta". Joka tapauksessa mies oli lausahtanut, että varmaankin pitäisi käydä kaupassa, kun jääkaappi loistaa tyhjyyttään. Nainen oli mulkaissut miestään ja tokaissut, että "millä luulet rahattoman jääkaappia täyttävän? Käy itse kaupassa jos on nälkä, tämä tyttö aloittaa dieetin nyt."

Lopputuloksena oli se, että miehen lähdettyä, ystäväni kokosi kaikki miehen hänelle ostamat korut ja killuttimet kasaan ja painui tukka putkella lähimpään pupubyrooseen, eli kanikonttoriin. Hämmästys oli vallan kauhia, kun hän olisi saanut koruista ja killuttimista täysin tolkuttomalta kuullostavan summan.

Viisaana tyttönä hän "kanitti" vain yhden killuttimen, senkin muutamasta sadasta eurosta, jotta takaisin saaminen olisi varmistettu tiukkoinakin aikoina.

Mitä teki ystäväni, aitona naisena, raivostuneena sellaisena, hän syöksyi sisälle tuttuun kauneushoitolaan ja tilasi tutulta kosmetologilta koko rahalla hoitoja. Sillä sai melkoisen määrä hoitoja ja tutunkauppaa vielä muutaman ilmaiseksi tukkutilauksesta.

Siinä miehille yksi syy siihen, miksi naisille pitää ostaa koruja ja killuttimia...

Funny Myspace Comments

Voi että, pidän alla olevan plakaatin sanomasta. Se on juuri sitä ja mitä suurimmassa määrin tätä. Tässä taitaa olla kyseessä enemmän kielimuurista muistuttelu, sillä kyllähän tosiasia on se, että miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta. Molemmat mamuja toistensa maalla, ja kielimuuria tosiaan löytyy...

Tosin, myönnettäköön, on suorastaan tylsää olla fiksu koko ajan, hölmöys antaa elämään riittävästi mausteita ja tarvittavaa tulisuutta, siispä ei muuta kuin aivot narikkaan ja sassiin...

Funny Myspace Comments

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Sinulla on hyvin kiehtova tapa kirjoittaa, ihanan omintakeisen aidon persoonallinen, toivottavasti blogimaailma ei onnistu missään vaiheessa sitä sinusta karsimaan! Vaikka seuraan jo niin montaa kiinnostavaa blogia, ettei kaikkia millään tahdo jaksaa ja ehtiä ajatuksella lukea, niin ei auta, tätä on ruvettava seuraamaan! :)

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Nyt kyllä pelmahdin aivan punaiseksi, kiitos.:)

Ari kirjoitti...

Yhdyn Kikin tekstii, oli mukava lukukokemus joka piristi, mitä muuten tarjosit aamiaiseksi ;))
Oletko kuullut tämän; Pariskunnan välit olivat niin tulehtuneet että he olivat puhelakossa, kaikki keskustelut käytiin paperilappusilla. Eräänä iltana ukko oli jättänyt lapun "herätä kun lähdet töihin puoli seitsemältä minulla on tärkeä haastattelu" no aamu tuli ja mies nukkui pommiin ja kirosi mielessään herättämättä jättämisestä,kunnes löysi keitiön pöydältä lapun "herätys kello 06.30" illalla puheyhteys palautui ;)