BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

maanantai 21. helmikuuta 2011

Kilopipoja ja tipahtelevia tekareita...

Kohtasin tänään Pohjoismaiden suurimmassa kauppa-Helvetissä sellaisen tapauksen, etten siitä ihan hevillä toivu. Joidenkin asioiden luulisi löytyvän vain hyvissä tarinoissa tai urbaanilegendoissa, mutta taitaa niissä sittenkin olla melkoisesti toden perää.

Quotes Myspace Comments

Tepastelin kaikessa rauhassa Tallinnanaukion poikki, kun vastaani lyllersi melkoisen mielenkiintoisen näköinen nainen. Ikänsä puolesta tämä Itä-Helsingin lahja tulevalle Design-kaupungille olisi voinut olla joko huonosti säilötty 40-50 -vuotias tai sitten ikäisensä näköinen 140-vuotias. 

Mummelssonin päässä sojotti kilopipo, sellainen rastafarien harrastama virkattu hökötys, johon pystyy piilottamaan useamman kilon hassista tai perheen viikon ruokaostokset. Päällä tällä iättömällä ilmestyksellä oli toppahousut ja niiden päällä muutama hamonen kerroksittain, turkoosi toppatakki kruunasi asukokonaisuuden.

Itä-Helsingissä kaikki on mahdollista eikä naisen asustus sinänsä herättänyt ihmetystä, olipahan värikäs väriläiskä harmaassa säässä. Se, mitä tapahtui seuraavaksi oli melkoista outojen sattumusten tavaraa.

Funny Myspace Comments

En pitänyt kiirettä ja vaelsin samaa tahtia kuin muutkin kauppakeskuksessa lorvijat, siis kuin Intian pyhät lehmät helteellä. Tämä kuvatus naiseksi pysähtyi suoraan eteeni, ei auttanut vaikka yritin kiertää, kuvatus asteli samassa tahdissa, kuin ennakoiden liikkeeni. 

Ei auttanut muu kuin pysähtyä, sillä ainoa vaihtoehto olisi ollut kävellä naisen läpi ja siihen en minäkään vielä kykene. Kuvatus tuijotti minua tiukasti silmiin, askelteli sivulta toiselle ja piti minut otteessaan.

Mielenkiintoinen tilanne...

Tiukka tuijotus jatkui ja yht'äkkiä kuvatus pullautti alaleuan tekohampaansa alahuulen päälle ja siitä ne putosivat sievästi hangelle. Tuhahdus ja mummelsson kumartui ketterästi poimimaan tekohampaansa ylös, toppahansikkaalla hampaiden putsaus ja eipä muuta kuin hampaiden tunkeminen takaisin suuhun.

Funny Myspace Comments

Pientä sovittelua suun sisässä ja sen jälkeen kuvatuksen kasvoille levisi metrin Pepsodenttihymy. "Saisinko polttaa jämät?" Huh, siis ihan oikeasti, savuke oli tipahtaa hankeen. Ei siinä mitään, näytelmän lumoissa kun olin, ojensin naiselle puolikkaan savuketta. 

Ihanan leveä ja aurinkoinen hymy valaisi taas mummelssonin  kasvot. "Kiitos vaan ja mukavaa päivän jatkoa." Nainen siirtyi sivuun ja jatkoi matkaansa. En tänä päivänä ole varma siitä, polttiko nainen savukkeen vai tunkiko hän sen vain suuhun hölskyvien tekohampaiden jatkoksi. Kaikki oli mahdollista.

Siis ei mikään maailmoja mullistava tapaus, mutta ei ihan jokapäiväinenkään. Itselleni tuli sellainen tunne kuin koko tarina olisi tapahtunut jossain rinnakkaistodellisuudessa, ei minulle, jollekin toiselle. 

Välillä tulee mieleen sellainenkin mahdollisuus, että minussa on jonkinlainen omituisten otusten magneetti, joka vetää puoleensa ihmisiä, joissa on ainesta tarinaksi. Mene ja tiedä, ei voi väittää etteikö elämä olisi mielenkiintoista, eipä totisesti...

Ja nyt on pakko saada kevennystä, anteeksi pojat, jotta voin palata ns. normaalimaailmaan, mitä se sitten tarkoittaakin.

Cartoons Myspace Comments

3 kommenttia:

a-kh kirjoitti...

Minusta menettelit juuri niin kuin pitikin. Oikeastaan olisit voinut antaa ihan tuliterän syöpäkääryleen.

Kaarnikka kirjoitti...

Mielenkiintoinen maailma:) Hauskasti kertottu. Aurinkoista viikkoa sinulle.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Olin sen verran yllättynyt koko tilanteesta, että en osannut ajatella yhtikäs mitään, siksi vain puolikas tupakka. Jos olisin ehtinyt tajuta jotakin, olisi ehdottomasti kokonainen savuke ollut poikaa...

Aurinkoista viikkoa myös Kaarnikalle ja molemmille upeita kuvausilmoja. Käyn taas kuikuilemassa aikaansaannoksianne ja nautin vangitsemistanne hetkistä. Upeat kuvat ja niiden katselu kantavat pitkälle, suorastaan valaisevat päivän. Kiitos molemmille kuvien kauneudesta.:)