BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

maanantai 14. helmikuuta 2011

Hiuksilla putoilevat vedet, harteilla maailmojen putoukset...

Mikähän siinäkin on, että olen koko ikäni ollut aivan sekopäisenä veden perään. Pienenä tyttönä olin aivan varma siitä, että olen pikkuisena ollut oikeasti delfiini, kunnes pahat ihmiset tulivat ja muuttivat minut ihmislapseksi, tämä siis omia vanhempia vihaamatta. Ne olivat ne muut ihmiset, tietysti näin...

Fantasy Myspace Comments

Vesi kaikissa olomuodoissaan symboloi minulle vapautta, se on vapauttava elementti, jossa on mahdollista kadottaa itsensä ja olla yhtä veden kanssa, sulautua siihen ja ehkä joskus kaukaisuudessa, palata veden avaraan syliin. Veden äänikin on musiikkia korville, se rauhoittaa mieltä ja kutittelee mielikuvitusta.

Mikä voi olla upeampaa, kuin herääminen solisevan puron ääneen? Voin vaikka vannoa, että solinassa on laulua, monia lauluja, jotka rauhoittavat levottomammankin pään.


Fantasy Myspace Comments

Vesi ja sen voima ovat kuin mielen salatut kammiot, yhtä voimakkaita, vastustamattomia, elämää muovaavia ja murtavia. Valon taittuminen vesipisarassa on maailman kaunein näky, hetkellinen taideteos, joka palaa jokaisessa pisarassa aina erillaisena, yhtä hengästyttävän pysähdyttävänä.

Kun haluan rauhoittua, siis todella rauhoittaa itseni hiljaisuudella, suljen silmäni ja palaan hetkiin veden äärellä. Palautan mieleeni joko yhden tai useamman kuvan hetkistä, jolloin hiljaisuus, veden ääni ja tuoksu, ovat saaneet minut suorastaan pakahtumaan onnesta.


Fantasy Myspace Comments

Vedessä ei ole mitään tavanomaista. Pelkkä veden kosketus iholla herättää tuntemuksia ja tunteita. Mielihyvä ja/tai pelko nousevat syvältä, tajunnan hallitsemattomalta tasolta, johon meillä ei ole pääsyä kuin kosketuksen kautta. 


Miksi muuten kulkeminen sateessa tuntuu niin äärettömän hyvältä, siksikö että siinä kohtaavat virtaus ja tuoksut, kosketus ja ääni. Sade menee pintaakin syvemmälle, se hieroo sielua hellin käsin...


Fantasy Myspace Comments

Ja musiikkia...

Kyseessä on muuten Celtic Women, ei siis Woman, mutta menkööt...

0 kommenttia: