BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 10. joulukuuta 2010

Voita joulurahaa!?!

Siis tällä porukkaa sahataan linssiin oikein urakalla. Voita jotain hemmetin summia rahaa, osallistu tutkimuksiin, osta sitä ja tätä, anna tietosi käyttöömme, kerää pisteitä ja pilkkuja...

Rahanahne paska kun olen, tutkin tietysti silmät kovana kaikenlaisia mahdollisuuksia rikastua. Paino on nyt kyllä sanalla tutkin, sillä enpä ole löytänyt yhtään linkkiä, jonka avulla olisin tosiaan rikastunut pöyristyttävästi, voittanut upeita lahjoja itselleni ja köyhille naapureille saati saanut kutsua lisäarvontoihin.

Internet pullistelee toinen toistaan kutsuvammin otsikoituja sivuja, joilla kaikki maailman köyhät pääsevät kerta heitolla rikastumaan, mukaan lukien muutama suomalainen keskituloinen, köyhä tai sitten tilastoimaton rahaton.

Tiedonkeruu on helvetinmoinen bisnes ja sitä harjoittavia "yrityksiä" netti suorastaan vilisee. Kun käy tutkailemassa tarkemmin näitä linkkiverkkoja, huomaa yht'äkkiä', että ne perhanan sivustot on todella tanakasti linkitetty toisiinsa ja taustalla häärää muutama hämähäkki, joiden alasivustoja netissä sitten vilistää tuhansittain.

Enpä taida rikastua jouluksi, eli siis valintani muuttua näkymättömäksi ja kadota, on edelleen voimassa.

No onneksi on lunta, johon kaivautua.

0 kommenttia: