BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 13. toukokuuta 2011

Pahuksen Blogger*#*`!!##**!

Täytyypä todeta, että jouduin melkeinpä primitiivireaktion valtaan ja kouriin huomatessani, miten Bloggerin varmistukset, siivoukset ja töppäykset hävittivät iloisesti virnistellen ja kohteliaasti anteeksi pyydellen viimeisimmän tekstini bittiavaruuteen.

Ja Bloggerin perusteellisuudella ei pelkkä tekstin lähettäminen bittiavaruuden Bermudan kolmioon riittänyt, vaan pitipä mokoman syödä vielä kommentteja siinä sivussa jälkiruoaksi.Tämä sattuma ja työtapaturma kuuluu siihen karuun todellisuuteen, jossa voidaan kylmästi vain todeta, että kuka hullu nyt uskoo ilmaisiin lounaisiin. 

Voi voi, tulipa taas todistettua sähköisen tiedonsiirron arvaamattomuus, servereillä lekottelevien tietojen katoavaisuus ja suurten tietomassojen yhtäaikasen käsittelyn aiheuttama yleinen pahoinvointi, jossa tehokkaiden lääkkeiden sivuvaikutuksena osa normaalista toiminnasta tuhoutuu.Ja mitäpä tästä opinkaan? Olisi suorastaan runollisen kaunista todeta, että en niin yhtikäs mitään, mutta näinhän asian laita ei suinkaan ole. Opinpa ainakin sen, että tallennan kaikki tekstit offline-tilassa luettaviksi, jolloin ainakin ne ovat kirjoitettavissa uudelleen. Samoin opin sen, että kaikista teksteistä pitää olla erillinen varmuuskopio ja eri tallennusvälineellä.

Tosiaan, hullumminkin olisi voinut käydä ja kaipa tästä jotain pitäisi oppia, mene ja tiedä...*#!**##!

10 kommenttia:

a-kh kirjoitti...

määttiä

Angel + 6 Garden Cottage Cats kirjoitti...

Hello,, Sorry so long between visits..... out in the dirt you know....:)
I have a thought for you....
I do not post thru blogger, I use Windows Live Writer,once in awhile they all are a pain in the A$$, but it saves a copy to all your posts and is easier to repost if you have to. Just a thought???? I know there was a problem last night cause I couldn't get into my Dashboard...... Love the pic of the black cat ...lol
Have a Wonderful weekend ~ Angel

Mayo kirjoitti...

Mulle kävi juuri samoin. Olen kuitenkin siinä iässä, että rupesin epäilemään itseäni. Kirjoitinko todella, näinkö unta : ) Ärsytti tavattomasti kommenttienkin vuoksi.
Jaettu suru on kaksinkertainen - vai miten se meni?

Celia kirjoitti...

Palauttelin juuri omasta blogistani kadotettuja kommentteja. Olivat siististi tallessa sähköpostissani ihan kuin odottamassa tämän kaltaisisia töpinkejä.

Ja juuri jokin aika sitten oli puhetta tekstien varmuuskopioinnista. Totesin, ettei niitä ole tallessa missään muualla kuin täällä. Kerpeles, kun olin väärässä väittäessäni, että ovat tallessa.

seijastiina kirjoitti...

Eilen minulle ei avautunut blogi lainkaan, kun ajattelin lähteä 'kierrokselle'.. Höö!

Mutta iloista kevättä ja kaunista tulevaa kesää ♥

Celia kirjoitti...

Bloggerissa on toiminto, jolla voi tallentaa blogin omalle koneelle. Löytyy asetuksista - vie blogi- tuo blogi - lataa blogi.

Mustaleski kirjoitti...

Blogit jäävät monesti tuonne googlen välimuisteihin etc joten yritäppä onkia sieltä? Maaginen ja mahtava sivusto Sinulla!

Laventeli kirjoitti...

celialle kiitti vinkistä, täytyy ladata oma blogi. Kyllähän tuo vähän säväytti kun ei päässyt blogiin eikä muihinkaan, että mitäs jos....

Sara kirjoitti...

Ikävää tuollainen... :( Itse kirjoittelen noita blogihahmotelmia ihan wordilla ja vasta valmiiksi saatuani siirrän blogini puolelle. Sopii minulle paremmin, kun julkaisen vain yhden viikossa ja hahmotelmia sun muita tulee paljon enemmän.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei a-kh!
Jaa...:)

Hi Angel!
Yes, have to start to think of other options...
Loved the black cat too, it sure looked like me trying to get to my blogger dashboard.
Angel dear, I do understand very well indeed that out there is the garden and dirt is more temptating than blog. Love your pictures and stories of your little piece of Eden...:)

Hei Mayo!
Ensimmäinen reaktio oli suorastaan murskaava. Kun odotus vielä pitkittyi, oli ärsytyksen aiheuttama kutina todella melkoinen. Tekstit ja muutamien kommenttien katoaminen olivat nekin melkoisia surun aiheita. KJommentit saa sähköpostista, mutta kadonneet tekstit olivat joptain aivan muuta. Kyse oli parista jo valmiista tekeleestä, joita olen yön tunteina kirjoitellut, mutta ehkä ne olisikin tarkoitettu uudelleen kirjoitettaviksi, mene ja tiedä...:)

Hei Celia!
Jeps, kommentit löytyvät vielä onneksi sähköpostista, mutta uutta oli tosiaan se, että pitäähän varmuuskopiot tallentaa omalle koneelle, vastaisuuden varalle. Monikohan kadotteli tekstejään ja todella tärkeitä tekstejä? Kyllä Bloggeria on nyt ajateltu hyvällä ympäri maailmaa...:)

Hei Seijastiina!
Ihanaa kesää myös sinulle ja kyllä tämä tästä. Sadan vuoden kuluttua tälläkään Bloggerin törppöilyllä ei ole mitään merkitystä, todennäköisesti ei edes viikon kuluttua.:)

Hei taas Celia!
Kiitosta ohjeesta, tein ohjeen mukaan ja nyt ovat tallessa. Pitää vain muistaa aina säännöllisin väliajoin tallennella, sillä tekstejä nyt kuitenkin aion kirjoitella lisää...:)

Hei Mustaleski!
Kiitos vinkistä, painunpa pyrstö pystyssä pöyhimään välimuisteja, josko jotain olisi palautettavissa sitä kautta. Omat blogisi ovat taidolla tehdyt, niissä on vallan hulvatonta vierailla, pidin myös siitä, että blogisi rauhallisessa maisemassa sain myös oppia uusia asioita. Upeaa...:)

Hei Laventeli!
Totta, Celian vinkki taisi tulla monelle tarpeen. Katastrofeja tapahtui, osaa ei saa koskaan takaisin, mutta jospa tulevaisuudessa olisi helpompi kohdata tällaisia tilanteita, kun on varmuuskopio tallessa...:)

Tere Sara!
Jatkossa tosiaan aion säilyttää itse teksteistä myös Word-versiot, jotta eivät katoa sfääreihin, olisi pitänyt tehdä se jo aikaisemmin, mutta kun olen tyhmä niin olen sitä sitten oikein olan takaa...:)