BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

maanantai 26. joulukuuta 2011

Sanat vapaalla ja mieli muissa maailmoissa...

Tällä yön hetkellä, tuuli kulkee rajuna, kovenevalla vauhdilla pimeän taivaan suojassa, kunnes aamulla se saavuttaa unisimmankin nukkujan.

Dagmar-myrsky on jo matkallaan runtelemaan luontoa ja muovailemaan sitä uusiksi oman halunsa mukaan.Myrskyn mylviessä, myllätessä pohjoisilla merillä, routimattomassa maassa puiden juuret takertuvat tiukasti kiviin, suojautuvat tuulten iskuilta, joita satelee kaikilta suunnilta.

Tuulesta huolimatta, joulunajan rauhallinen tunnelma jatkuu sisätiloissa, ellei mahdollinen sähkökatkos saa ihmiset etsimään uusia, luovempia ratkaisuja ylimääräisen vapaa-ajan viettämiseksi.


Alla olevat videot saattavat auttaa rauhoittumista, sillä ne ovat kaunista katseltavaa ja kuunneltavaa vielä nyt, kun sanat ovat vapaalla ja mieli vaeltelee aivan muissa maailmoissa...


The Aurora from TSO Photography on Vimeo.


The Arctic Light from TSO Photography on Vimeo.


The Water from TSO Photography on Vimeo.


The Mountain from TSO Photography on Vimeo.

10 kommenttia:

Eko kirjoitti...

Tunnelmallista ja Kaunista.
Hieno Toisen Joulupäivän aloitus...
Viettäkäämme tätä päivää Jouluisissa ulkoilun merkeissä...!
'Tapani'-Terveiset...

Aili-mummo kirjoitti...

Kiitos, Pitsit.:D

Oikein mukavaa Tapania sinulle.<3

Sarppu kirjoitti...

Kaunista. Dagmar pisti kyllä luonnon uusiksi, en ollut tuntea ihanaa takarantaa, kun isotkin kivet ovat vaihtaneet paikkaa....toivotaaan ettei tule uudestaan kuten uhkasivat.

Elegia kirjoitti...

Aika rajua jälkeä on Dagmar saanut aikaan. Monelta ystävältäni on edelleen sähköt poikki.

Ps. Blogisi on varsinainen silmänilo, mykistävän kaunis!

JUAN FUENTES kirjoitti...

Tus fotografias hacen soñar mi mente y relajan a mi espíritu.

Como siempre tus ccomentários a mi foto, son casi un a editorial de tus pensamientos.
Un fuerte abrazo

Ari kirjoitti...

Kaikesta tekniikasta huolimatta ja varsinkin siksi olemme heikompia kuin luonto.
Kuunellaan ja opitaan luonnosta se on paras opettaja.

Leena Lumi kirjoitti...

Sarppu asuu samalla suunnalla kuin äitini ja hän on nyt kolmatta päivää osittain ilman sähköä. Kukaan ei puutu, koska menossa ovat välipäivät. No, niissä minäkin eli syön liikaa suklaata, luen ja vain olen.

Elämyksellistä vuotta 2012 sinulle!

Penelope´s kirjoitti...

Kyllä sitä tuntee itsensä tosi pieneksi luonnonvoimien myllertäessä tuolla ulkosalla.
Maailmassa tapahtuu muutenkin niin paljon:on talouden tornaadoja,ilmasto-ongelmia...ja paljon muuta. Ja me nukumme myrskyssä. Emmekä kuule giganttisen suurten puiden kaatuvan "teittemme " yli.

Kaarnikka kirjoitti...

Huikean hienoja kuvia. Oikein Hyvää ja valoisaa tulevaa uutukaista vuotta sinulle Pitsi. Heilauttelethan tarmokkaasti pitsejäsi tulevanakin vuonna.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei Eko!
Kiitos, kiitos. Ulkona on tullut vietettyä aikaa melkoisesti ja välillä on olo ollut kuin uitetulla katilla, onnellisella sellaisella...:)

Hei Aili-mummo!
Kiitos, samoin sinulle upeaa Uutta Vuotta 2012...:)

Hei Sarppu!
Totta kirjoitat, Dagmar-Tapani pisteli luontoa uuteen järjestykseen, jätti ihmiset sähköttä ja sotki voimalla monen elämää...:)

Hei Elegia!
Kaunis kiitos sanoistasi. Jep, Dagmar-Tapani laittoi monien arvot ojennukseen. Se, minkä luuli olevan itsestään selvää, jätti pulaan, myllersi pienten ihmisten elämää rautaisella kourallaan. Onneksi selvisimme vähemmillä hengenmenoilla, tosin, sekin oli liikaa ja kosketti monen elämää...:)

Hola Juan!
Gracias por sus amables palabras. Me disfrutar de hermosas fotografías con mensaje. Hay cosas mucho más malo y lo feo de nuestro planeta Tierra y esa es la razón principal por la que me gusta ver y dar a la gente un toque de belleza a donde quiera que se vea. Tus fotos y reprent arte para mí la belleza y el mensaje significativo en ellos. Admiro su obra de arte. Tenga cuidado y abrazos ...:)

Hei Ari!
Miten oikeassa oletkaan, taas kerran. Dagmar-Tapani opetti hetken aikaa, kunnes sen opetukset painuvat unholaan. Ihmisten muisti on käsittämättömän lyhyt ja kosketus luontoon osittain kadonnut. Toivottavasti ihmisen kyky muuttua ja sopeutua on sentään vielä tallella...:)

Hei Leena!
Näinhän se tuntuu olevan, kukaan ei todellakaan puutu, sillä oletushan on se, ettei Suomessa ole kenelläkään hengenhätää, vaikka sähköt puuttuvat. Kaikkien terveys vain ei riitä sähköttömään ja sähköisen maailmamme hetkellisestä toimimattomuudesta selviämiseen. Toivon, että äidilläsi on kaikki hyvin ja sähköt jo ehkä palanneet.

Välipäivät ovat ihanan luvallista laiskotteluaikaa, kynttilöitä, lukemista ja ulkona välillä maleksimista...:)

Hei Penelope's!
Hmm, tämä vuosi on ollut yhtä myrskyä ja myllerrystä niin maailmantilanteissa kuin ilmastossa. Kaikki tuntuu tapahtuvan nopeutuneella vauhdilla, mihin vielä johtaakaan...:)

Hei Kaarnikka!
Kiitos, ja jepulis, pitsit lentelevät taas melkoisella vauhdilla, välillä katoissa ja sitten taas lattianraoissa, mutta onneksi heiluvat...:)