BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 31. maaliskuuta 2011

Koirasten ja naarasten leikkiä, kuutamossa kuonot kuumina...

Otsikko on lainaus Ensio Rislakin Ruma Elsa-näytelmästä, johon törmäsin vahingossa divarin euron korissa. Kirja heijastaa omaa aikaansa, mutta tuo lausahdus sai, taas kerran, nauruhermoni ratkeamaan.

Kevät, mikä ihana syy katsella "sillä" silmällä. Luonnossa on kevätkarnevaalien aika, kaikkialla koiraat  pörhistelevät parhaimmissaan ja naaraat taka-alalla tekevät johtopäätöksiään ja valintojaan.


Voi hyvä tavaton sitä mahlan virtaamista, oudosti käyttäytyviä ihmiskoiraita ja -naaraita, täydellisen sekavaa touhua turuilla ja toreilla, metsissä ja pelloilla. Koko luonto kohisee ja kaikkialla ovat käynnissä pariutumisriittien kenraaliharjoitukset, jotka huipentuvat myöhemmässä vaiheessa hulppeaan Grande Finaleen. Lopputulokset löytyvät vuonna 2012 tehtävissä tilastoissa, joissa kevään leikkien tuloksia lasketaan.Tunnustan, etten erityisemmin käytä aikaani television ääressä, mutta niinä muutamina sykähdyttävinä kertoina, kun olen telakoinut itseni aivotoimintaani laiskistavan aparaatin eteen, on mainoskatkolla pyörähtänyt käyntiin sellainen mainoksen tekele että oksat pois.

Tarkoitan Dressmann-nimisen miesten vaatehtimon farkkumainosta, jossa lauma upeita uroita rynnistää ovesta ulos herkullisine farkkupeppuineen ja pitkine koipineen. Olenpa nieleskellyt muutaman kerran, olenpa totisesti, enkä ole ainoa. Naaraspuoliset ystäväni, iästä riippumatta, ovat olleet yhtä nauliintuneina television eteen, yksi jopa tallensi mainoksen ja istuu nyt mainosta katsellen olohuoneensa tuolissa, miesystävän ihmetellessä tapahtunutta.

Kevät saa tytön reagoimaan todella kaistapäisellä tavalla. Jos miehet sekoilevat naisten/tyttöjen minihameista, sekoilevat naiset/tytöt miesten kevätasusteista yhtä tuhoisalla voimalla.


Jos jossain vaiheessa iltalehtien lööppeihin ilmestyy kissankokoisin kirjaimin kirjoitettuna otsikko "Nainen ahdisti pelosta sekaisen miehen nurkkaan", voi olla, että olen ollut asialla, tai sitten en.

No, kunhan kuvittelen ja leikittelen ajatuksella. Ovatko miehet pelokkaita, jos nainen ahdistaa heidät nurkkaan, siis keväästä sekaisin oleva nainen ahdistelemassa miesparkoja? Koiraspuoliset ystäväni eivät kykene kysymykseeni vastaamaan, he tuntevat minut liian hyvin...Kun aikansa valitsee ja asettaa uroksille liian suuria vaatimuksia, voi valikoivalle naaraalle jäädä luu käteen. Ei ole ihmisuroksen syy, että naaras leikkii liian vaikeasti tavoiteltavaa. Sitä paitsi, moni kakku päältä kaunis...

Sisältö ratkaisee, vaikka täytyy myöntää, että sisällöstä viis jos vastaan astelee itsensä kanssa sinut oleva, farkkuihin pukeutunut luomakunnan kruunu. Kevät saa ihmisen tekemään omituisia, hulluja ja joskus, myönnetään, täysin vääriä valintoja.Alla olevassa Hey Joe-versiossa soiva saksofoni saa suorastaan sukat pyörimään jaloissani. En tiedä muista, mutta kunnon foni-soolo saa tytön kuumenemaan ja kiihtymään kahteensataan alle sekunnissa...

Iho reagoi ensimmäisenä saksofonin syvällä soivaan surulliseen ääneen, todellinen kaikupohja löytyy aivojen ja hormoonisulaton välisessä maastossa.


5 kommenttia:

Angel + 6 Garden Cottage Cats kirjoitti...

Awwww Yes, Such is Spring~
However I seem to be locked in the Cold grasp of Winter ,,,,,
Still

Being held hostage to the whimz of Felines..... mol

Penelope sayz Thanx for visiting and we All enjoy visiting you ^..^ Maybe soon we will find Spring.....

seijastiina kirjoitti...

Kivaa tarinointia taas tapasi mukaan, ja hyvät kuvat, välillä yksi karmivakin :)
Kevät saa villiksi luomakunnan ♥♥
Aurinkoista huhtikuuta!

Kiki kirjoitti...

Olen aina vain yhtä ihastunut mahtavaan tapaasi kirjoittaa (myös kuvat ovat aina upeasti valittuja), vaikka laiskuuttani kommentoinkin harvoin!

Sara kirjoitti...

Heh, aiheutit kyllä ihanat naurut tuolla kommentilla "Nainen ahdisti pelosta sekaisen miehen nurkkaan" :DD

Kevättä oli ilmeisesti rinnassa, kun eräs erittäin kiimainen uros kävi kirjaimellisesti kimppuuni tässä yhtenä päivänä.. :) Oli sitten nolona, kun en lämmennytkään tälle iskuyritykselle.. ;D

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hi Angel!
Well, spring is...
Hope spring will reach you pretty soon and snow just fades away.
Whisper my regards to Penelope's ears, she is a lady and had grate party with all of her friends. My two, not so 100% males send their regards to all your furry family members.:)

Hei Seijastiina!
Kevättä on rinnoissa ja blogeissa, minkä riemulla totean. Joutsenia ja oravia, kaikkea mahdollista ja päässä hurina vain yltyy...)

Hei Kiki!
Kiitos, kiitos.:)

Tere Sara!
Kiimainen taitaa olla hyvä sana kuvaamaan kevätpörriäisten lailla koheltavia uroita, tosin sama pätee naaraisiin. Sellaista menoa ja melskettä, samoin vastaantulijoiden silmät muljahtelevat, sanoisinko suorastaan turhan innokkaasti.

Hyvä, että koiras sentään tajusi, ettei hänen hormooniensa tuoksu saanut sinua ekstaasiin. Joskus ei mikään tehoa ja silloin täytyy tytön turvautua vanhanaikaiseen, ottaa koivet alleen...:)