BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Ryppyinen puuma-mummo lelupoikien kimpussa...

Olenkohan ainoa torvelo, jonka päässä pyörii tulevaisuusskenaarioita siitä, mitä tapahtuu kaikille leikellyille, täytetyille, lävistetyille, tatuoiduille ja muuten vain lisätyille ihmisille, jotka hekin joskus vanhenevat? Olen vinksahtaneessa mielessäni pyöritellyt eritasoisia lyhytelokuvia tulevaisuuden ikäihmisistä, joiden nahat roikkuvat, ja miten ne roikkuvatkaan.

Funny Myspace Comments

Mitäpä jos tulevaisuuden kahdeksankymppinen, jota on lävistetty, kiristetty, nahan alle on lisätty vaikka mitä ja jonka vartalo on yltympäriinsä koristeltu erilaisilla tatuoinneilla liikuskelee kesällä pienissä sortseissaan ja kenties topissaan keskellä pääkaupungin toreja.

Juoksevatko ihmiset kirkuen karkuun vai täyttyvätkö kadut samanlaisista ja samannäköisistä eläkeläisistä, joille täysin luonnollisen näköinen ja ryppynsä ylväästi kantava eläkeläinen on kauhistus.

Olenpa miettinyt sitäkin, että jos jotain lukemastani olen oppinut, niin näitä lisäyksiä pitää lisätä säännöllisesti ja leikkaustenkaan teho ei kestä aikaa kuin muutaman vuoden. Millä ilveellä ihmiset kykenevät rahoittamaan lisäilyt, korjailut ja uudet nahankiristykset? Onko yhdellä sun toisella jatkuva piikki auki jossakin hoitolassa ja kuuluuko tulevaisuuden eläkkeeseen oma eränsä korjausleikkauksiin ja nahan kiristyksiin?Flirty Myspace Comments

Asiahan ei minulle mitenkään kuulu, mutta mietinpähän kuitenkin ja ankarasti mietinkin. Olen nimittäin ainakin kerran kesässä nähnyt näitä erilaisia venytetyillä nahkamaalauksilla varustettuja koiraita ja kerrankin on pakko todeta, että niissä eivät silmät lepää.
Funny Myspace Comments

Ainakin tässä vaiheessa olen sitä mieltä, että mieluimmin rypyt naamalla ja iloinen virne suupielissä ja eikun menoksi, topilla tai ilman.

Ja aikanaan, kun rypistyn, rapistun ja nahistun, tällään kukkahatun violetin värisille kutreilleni, hyppään Harrikkani selkään ja ajan takaa nuoria ja trimmattuja lelupoikia. Näin se on nähtävä ja siihen on tähdättävä...


Funny Myspace Comments

10 kommenttia:

Kaarnikka kirjoitti...

Olenmpa pohtinut ihan samaa asiaa. Meillä tulee olemaan mielenkiitoisen näköisiä mummuja ja vaareja tulevaisuudessa.. ken elää, sen näkee :)

a-kh kirjoitti...

Botoksia ja silikonia kiitetävästi tuossa amerikkalaisversiossa. Tarmo Manni kertoi, että Ella Eronen kiristi naamansa kiinnittämällä löysät laastarilla niskaansa.

Sara kirjoitti...

Itsekin olen tuota aina joskus miettinyt...

Miltä näyttää kahdeksankymppinen, joka on parikymppisenä tatuoitu ja topattu, ja vuoroin lihonut ja laihtunut viimeisen 60 vuoden ajan. Ja iho tietysti veltostunut ja löystynyt iän myötä... Mutta ai niin, sitähän voi aina kiristää! ;)

Ainahan sitä miettii, että olisipa isommat rinnat tms, mutta harvemmin se lopputulos kovin kaunis on (ja tuskinpa kovin luonnollisen tuntuinenkaan), ellei nyt pornoleffojen naisfiguuria sitten ihaile. Samoin taitaa olla muidenkin plastiikkaoperaatioiden kanssa.

Mieluummin pienet ja luonnolliset rinnat kuin isot luonnottomat pallot. Eipähän tarvitse miettiä, miltä sitten vainhainkodissa näyttää... Onneksi on push-upit ja muut keksitty meille ei-niin-rintaville.. :)

Angel + 6 Garden Cottage Cats kirjoitti...

Thanks for the Smiles ;~)
Have a Great Day ~

Ari kirjoitti...

Mahtaako nuo topatut eläkeikää nähdä kun näyttävät jo viisikympisinä 70 vee.
Minusta tärkeintä ihmisessä on ulosanti ja pilke silmäkulmassa.
Kahviloista oletko testannut Hakaniemen kauppahallin ?

Salattu Minä kirjoitti...

Hmh... Pakko kommentoida kun tuota mustetta on tullut omaan nahkaan hankittua. Täysin törkeä puolustuspuhe itselleni siis. :D

Olen valinnut omien kuvieni paikat niin, että näkyvillä ei ole kun yksi ja kaikki on paikoilla jotka eivät aivan järjettömyyksiin veny, venyvät toki, mutta sitäpä se elämä on.

Lisäksi olen ajatellut, että siinä vaiheessa kun kroppa siinä määrin roikkuu ei ole muutenkaan kovin esteettistä lähtä hyppimään minisortseissa ja tuubitopissa kaupungille, oli sitä mustetta nahassa tai ei. Tietenkin olisi hienoa jos säilyisi urheilullisena ja trimminä elämänsä ehtoolle asti, mutta... :)

Ylenmääräisiä lävistyksiä en ymmärrä, reikänaamainen mummo saattaa kieltämättä näyttää aika huvittavalta vaikken kyllä pidä sitä kovin esteettisenä minkään ikäisellä, samoin kun korjaus- ja täydennysleikkauksia en tajua minäkään. Hienoa tehdä argeologisia kaivauksia 500 vuoden päästä kun rouvat eivät ole maatuneen nimeksikään :D

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei Kaarnikka!
Jaa'ah, siinä olen lapsenlapsilla joskus ihmettelemistä, kun isoisä ja isoäiti venyvät ja vanuvat ja Botoxit roikkuvat navassa asti. Mene ja tiedä, mitä tapahtuu sitten peppuimplanteille. En edes uskalla ajatella moista näkyä.

Hei a-kh!
Tuo Ella Erosen teippitemppu vaikutta lähinnä luonnollisimmalta vaihtoehdolta. Ja eikös nykyisin jo ole sellaisia pakkeleita, että teipitkin saa piiloon?

Tere Sara!
Jossain amerikkalaisohjelmissa, kait jonkinsortin hirvitys-dokumenteissa, on ollut näytillä ihmisiksi kutsuttavia tapauksia, joiden iho näyttää muovilta ja joilla on pystyssä törröttävät kivi-tissit. Onkohan lopputulos sitä, mitä nämä ihmiset oikeasti halusivat, vai onko kyseessä vääristynyt omakuva leikkausten jälkeen. Mene ja tiedä, mutta pahalta ne minusta ainakin näyttävät.

Itse uskon luonnollisuuteen, siitä huolimatta ettei se olekaan mediaseksikästä. Helpompi ja halvempi tapa elää. Eipä tarvitse lastenlastenkaan pelästyä kummajaisilta näyttäviä isovanhempiaan, vanhemmista puhumattakaan.

Hi Angel!
Have a nice day You too. Thanks for pomping in to my blog, its always nice to hear from You.:)

Hei Ari!
Ei tässä varmasti tarvitse montaakaan vuotta odotella, kun topatut ikääntyneet marssivat esiin. Leikkelyhullutus kun, ainakin mediasta päätellen, tuntuu olevan nouseva trendi myös tämän päivän 50- ja 60-kymppisten keskuudessa.

Hakaniemen halli, hyvä idea. Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi olemme piipahtaneet siellä. Seuraavaksi sinne, kiitos vinkistä. Kesäisin torikahvilat ovat myös mukavia ja silloin valinnan varaa onkin enemmän.:)

Hei Salattu Minä!
Että hihittelin tuon arkeologia-kohdan kohdalla. Iso kasa lävistyskoruja levällään luurangon ympärillä ja siinä sitä sitten tulevaisuuden Indiana Jonesit tutkailevat, että olisiko jostain pyhästä riitistä kyse, kummallisesta uskonnosta kenties...

Totta puhut myös siinä, että jotkut paikat ilmeisesti tulevat venymään enemmän kuin toiset. Ajatuksella laitetut nahanväritykset ovat ok, varsinkin jos myöhemmin ei ole tarkoitus kulkea napa ja muut stragesiset paikat paljaana. Uskonkin, että normaalilla aikuisen järjellä varustettu ihminen osaa alitajuisesti valita oikeat värityspaikat, samoin myöhemmin ehkä peittää valahtaneet nahat ja värit.

Asta kirjoitti...

Kiitos linkistä! Rumennusleikkaukset ovat niin tylsiä, etten yleensä viitsi moisia edes ajatella. Kiristetyt ihmiset ovat rumia ja ankannaamat hirvittäviä. Hyvä kun ajalet harrikalla pakoon.Tatuoinnit ovat nykyisin normitavaraa mutta ikävä kyllä useimmiten pelkkää tylsää ja mitäänsanomatonta sotkua.Sanon ei kiitos!Boring! Kauneus sitten... no se on vähän eri juttu!

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei Asta!
Ankkanaama-nimitys on ihan justiinsa oikea nimitys näille kiristetyille tapauksille. Sinä sen keksit, olen itsee miettinyt monasti naamanahat kireällä, että miksi näitä "tuunattuja" tapauksia oikein kutsuisi.

Puhut asiaa, ne ovat rumennusleikkauksia, ihmisen eletty elämä ja koettu todellisuus katoavat kirurgin veitsen nheilautuksella, mihin ne oikein menevät, leikkaussalin roskasäiliöön... Huh, huh.:)

Anonyymi kirjoitti...

І don't know whether it's just me or
if everyone elѕe exρeriеncіng problеms ωith
youг blog. It apρеaгs as if ѕome οf thе wrіtten text on your posts аre
running off the scrеen. Cаn somebody else please comment anԁ let me
knoω if this іs happening tο them as ωеll?
Τhіѕ mіght be a problem ωith my internеt browѕеr because
I've had this happen before. Thanks

my weblog :: reputation management