BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Simppu, kuvapalvelin nurin...

Sihisen, kitisen, rähisen ja rätisen. Olen niin maan perusteellisen vihainen, kiukkuinen ja kypsähtänyt, ettei paremmasta väliä.

Käyttämäni kuvapalvelin on niin täydellisesti nurin kuin vain palvelin voi olla ja sitä myöten melkoinen osa blogin kuvista on myös nurin ja näkymättömissä.


Hemmetin kuvapalvelin on nikotellut ja oireillut ennenkin, mutta eilisestä asti kestänyt hoipertelu ja pyllähdys nurin on jo liian pitkä aika kärsimättömälle blogikansalaiselle.

Että ketuttaa ja salamat suorastaan sinkoilevat päästä. Jos ei blogger käyttäydy kuin umpituiterissa hörhöilevä ravintolan asiakas valomerkin aikaan, niin sitten kuvapalvelin leikkii kuolonkankeutta.


Tämä riippuvuussuhde sähköisestä virtuaalimaailmasta palvelimineen saa kyllä meikätytön aivan tolaltaan, vinksahtamaan ja kaatuilemaan kiukusta ja turhautumisesta.

Näin ovat närhet, kuvat missä lienevät ja siksi tämä tytteli lähtee nyt purkamaan kiukkuaan yhä sankemmaksi muuttuvaan lumisateeseen.


Räyh, olen vihainen...

15 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Joo, samaa mieltä ollaan! Nämä tietokonemaailman temppuilut saa kyllä ärisemään ja murisemaan! Grrrr!
Onneksi ne sentään useimmiten on jotenkin korjattavissa tai kierrettävissä (kuten se, että mun täytyy osalle blogeista kommentoida Firefoxin kautta kun Google Chrome ei suostu). Well, ehkä on tarkoitus opetella kärsivällisyyttä??

Aili-mummo kirjoitti...

Aina sattuu ja tapahtuu.;?

Hyvää jatkoa sinulle, Pitsit!<3

arleena kirjoitti...

Blogistaniassa ei kaikki mene putkeen, se harmittaa.
Ja sitten taas kaikki on yht äkkiä taas kohdallaan. Arvaamatonta.
Kuvien sähisijät ovat mainioita.

Ari kirjoitti...

Heh jos kiukku tulee virtuaalisuudesta pitää myös kiukutella virtuaalisesti!

Paljonko maksaa ... 3.80kg ilman olkaimia!

Nyt sitten tyytyväisenä jään odottamaan millä haulla tämäkin kommentti joskus löytyy;)

Birgitta kirjoitti...

Räyh...

Voih, eilen yhdeltä blogiystävältäni hävisi blogger kokonaan. Onneksi hän sai joltain apua ja blogit, e-mailit ja muut palautettiin.

Ei ole helppoa kun on tottunut jonkin toimivuuteen ja sitten se sanoo yksipuolisella päätöksellä itsensä irti. Räyh!

Toivottavasti jo helpottaa =)

a-kh kirjoitti...

ja närhen munat

Avalons Garden and Mewsings of Garden Cottage Cats kirjoitti...

Hello My Dear Friend,
Please stop by and see me, I have something for you ~ Have a Lovely Weekend:)
Hugs to You,& Kissiez to da Kittiez ^..^
Angel ~

Leena Lumi kirjoitti...

Minulla eivät näy kaikki blogit, joita seuraan ja kun blogeja on todella paljon, joissa olen jo lukijana, niin niitä, jotka eivät näy, on mahdotonta muistaa. Eräällä toisella on aivan sama ongelma, eikä mitään apua näkyvissä.

Mr. Google tms. ei ole tavattavissa!

Aiselu kirjoitti...

Blogissasi on kaunista, vaikka nyt näyttää olevan sihinää ja kihinääkin ilmassa. Ongelmia on ollut meilläkin aloittelevilla.

Mustaleski kirjoitti...

Oikea Ängry Birds-tunnelma:)Sitä taitaa olla tumorou taas minullakin kun tulee villi 5 vee ängry Bee-fani yökylään..

Mayo kirjoitti...

Toisaalta - jos vertaa sulkakyniin ja mustetahroihin : )

Leenamarketta kirjoitti...

Voi Pitsit! Jos et olisi niin vihainen, en olisi saanut taas nautinnollista tekstiä ja kuvia, saanko hymyillä? Kaikesta huolimatta!
Sinulla on sanansäilä hallussa, miauuu.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei Kiki!
Nii'iin, tätä tämä on. Tässä onkin sitten mukavsti kuluneet kaikki vapaahetket kuvien pelastamisen ja uudelleen blogiin liittämisten kanssa. Html-koodia olen väännellyt sormet verillä ja välillä olen ollut täysin kypsähtänyt koko paikkaus-touhuun.

Päässä on pörissyt, kun sanat ovat pyrkineet esiin, mutta kun on ollut pakko palautella tiedostoja, niin olen tunkenut pipon tiukemmin päähäni ja jatkanut palauttelua...:)

Hei Aili-mummo!
Kiitos, eiköhän tämä tästä. Olen jo voiton puolella ja pääsen taas käsiksi tositoimiin kirjoittelemisen kanssa. Mitä nyt väliin tuli tuo kirjoitushaaste, josta en kerta kaikkiaan kyennyt kieltäytymään...:)

Hei Arleena!
Jep, arvoituksellistapa hyvinkin, mutta pirskatin kovaa työtä tuo palauttelu on, ja niin tylsää. Kirjoituksia olisi kilometreittäin päässä, mutta pakko vain painaa tylsää kuvien palautusta. Ja voinet arvata, että varmuuskopiointia löytyy sitten kaikessa muodossa ja kaikkialta...:)

Hei Ari!
Sinä sen sanoit, kiukuttelukin on siirtynyt virtuaaliseksi, tosin kiukun kohteena on myös virtuaalimaailma, joten ajassa mukana olen ja tiukasti sittenkin, vaikka hampaillani cyberavaruuden takalistossa...:)

Hei Birgitta!
Räyh tosiaan. Olen ollut kiinni tässä blogipalautuksessa kaikki vapaa-ajat ja siksi en ole ehtinyt vierailemaan muiden blogeissa, enkä kirjoittelemaan omia tekstejä. Onpahan sitten mitä kahlata läpi ja kommentoida jälkijunassa. Tuli vielä tuo mielenkiintoinen blogilandian kirjoitushaaste, joten... Vielä hetki tiedostojen palautusta ja sitten pääsenkin, toivottavavasti, tietysti, palaamaan normaalin epänormaaliin päiväjärjestykseeni. Että räyh vielä hetken aikaa...:)

Hei a-kh!
Sinä sen kirjoitit, mielessäni kävi, vaan kaino pitsinretale kun olen, jätin sen sinun kirjoitettavaksesi...:)

Hi Angel!
Few more days and I'm able to visit your lovely blog. This is what happens when everything goes all wrong. The photoserver provider did not have backups and this is where the customer does all the work. Nice. I really cannot say that I'm enjoying my situation right now, but a girl has to do what a girl has to do. Such is life in a world of virtual reality and cloud services. I'll visit your blog in about few days and read all that has happened during this time. Take care and hugs...:)

Hei Leena!
Toden totta, Mr. Google ei ole tavattavissa ja näyttää siltä, ettei moni muukaan palvelinvastaava halua olla tavattavissa. No tätä tämä on, jos jotain opin, niin sen, että omat backupit pitää löytyä paikasta jos toisestakin. Kyllä tämä tästä...:)

Hei Aiselu!
Käväisin kurkkailemassa blogissanne ja sehän on simputin herkullinen. Killuttimista nauttivana pitsinretaleena nautin suunnattomasti kaikesta kauniista, jota pienillä tassuillanne luotte...:)

Hei Mustaleski!
Voit vain arvata kuinka ängy tosiaan olen, siis vaan niin maan perusteellisen kiukkuinen pitsisäkki ettei paremmasta väliä. Koko tammikuu tuntuu menevän vain blogin paikkailussa ja korjailussa, muiden blogeihin en ole ehtinyt tekemään vierailuja saati sitten kirjoittelemaan omia tekstejä.

Sinulle sentään sain paiskittua kirjoitushaasteen, jonka oman osuuteni jo kirjoitin. Sentään jotain mukavaa tässä blogikorjailun keskellä...:)

Hei Mayo!
Pahus, niin, ajatteles jos paperit olisivat tipahtaneet vesiämpäriin, ei olisi ollut mitä kirjoitella uudestaan. Hmm, virtuaaliajan virtuaalitekstejä ja kuvia sentään pystyy jostain pyydystelemään, mutta mitä tekivät ihmiset ennen tietokoneita? Ilmeisesti vain raivosivat ja parkuivat, oletan minä tyhmä pitsinrääpäle...:)

Hei Leenamarketta!
Niinpä, pakko oli päästä raivoamaan blogiin kun en voinut ystäville ja kissapojillekaan pitää räjähtävää mekkalaa. Mutta on se niin vaan maan perusteellisen väärin, että piti repiä kallisarvoisia pitsejään rauhoittuakseen, syntisen mustaa ja kallista kuin mikä, pitsi siis...:)

seijastiina kirjoitti...

Hyvät kuvat osaat aina valita tarinaasi, kivat kissat ♥
Mulla varmaan taas kohta tilttaa kone, hyvä jos saan tään kommentin laitettua, voi kyllä johtua koneestani,kun olin välillä isännän koneella, siellä pelas kaikki hyvin..:)

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei Seijastiina!
Kiltin näköisiä kisuleita verrattuna omaan ilmeeseeni, palvelimen kaaduttua ja selvitessä, ettei armuuskopioita ole. Tällaista nykyaikana, vieläkin.

Tietotekniikan ihmeellisessä maailmassa ei kerta kaikkiaan voi välttyä törmäämästä joko siihen, että koneet sanovat sopimuksiaan irti ja vain yksinkertaisesti hajoavat juuri tärkeän työn/kirjoituksen pahimmassa vaiheessa. Tai sitten, niin, uusimmat ohjelmat eivät enää keskustele liian vanhan toosan kanssa, joten aina on pulassa. Kyllä se siitä...:)