BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 12. lokakuuta 2012

Kuvapalvelin, prkl, taas sekaisin...

Nyt loppui kärsivällisyys...

Ei riitä huumorintaju, eivät istumalihakset ja hihatkin paloivat, eivätkä enää pelkästään kärynneet. 

Yli tuhannen, jo julkaistun, kuvan siirtäminen Picasaan ja sieltä blogiin on sellainen työmaa, että tällä hetkellä harkitsen viikon itku-meditaatiota.

Kolmas kerta tämän vuoden sisällä kun palvelin temppuilee. Minulla ei ole lehmän hermoja, en ole jääkaappiviileä perusluonteeltani ja koipeni lyhenevät olemattomiin tällä tasajalkaa hyppimisellä.

Olen kyllästynyt, raivoissani, itkuun purskahtamaisillani. En enää tiedä mitä tekisin...

Edessä oleva työmäärä saa suorastaan tainnoksiin. Nyt äkkiä, heti, pian joku olkapää johon nojata, kastella pusero ja vain parkua suoraan ääneen...

Mitähän seuraavaksi?

No, jospa hetken vain odottelisin. Jospa muutaman päivän sisällä selviäisi jotakin ja saisin siirrettyä rauhallisemmalla vauhdilla kuvia Picasaan. 

Uskon kyllä vähemmälläkin, että blogikuvat on siirrettävä Picasaan, mutta pahuksen pirullisella tavalla tämäkin oppi piti takoa itsepäisiin aivoihini.

Onko muilla yhtä kaistapäisiä kokemuksia, maksullisista kuvapalvelimista, kuin minulla? Olenko valinnut kuvapalvelimekseni sen pahimman, rahastavan pirulaisen, jonka suurinta hupia on kiusata Pitsi-parkaa...

Ja tähän postaukseen ei sitten tule kuvan kuvaa, ei varmasti tule...

15 kommenttia:

Liplatus kirjoitti...

Johan koettelee, se syö mielekkyyden.

Nythän kuvat jälleen näkyy, ainakin edellisessä postauksessa.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Totta kirjoitit, kuvathan palasivat, mutta voi hyvänen hyssykät mikä shokkiefekti niiden katoamisella minuun oli. Ja taidanpa tosiaan alkaa siirtelemään blogin kuvia Picasaan, jotta edes blogin kuvat olisivat jossain tallessa.

Mieletön virtuaalimaailma mielettömine sovelluksineen ja palveluineen.

Ja tulipa mieleeni sekin, että jos tarkoitus on pitää Pitsinrääpäle touhukkaana, niin tämä kuvapalvelin-putiikki on onnistunut siinä sangen kiitettävästi.

Inhottaa, että joudun varmuuden vuoksi kirjoittelemaan näitä "paniikkipostauksia". Elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita kuin joku blogin retale, jossa Pitsit kirjoittelee pitsinriekaleet levällään omia omituisia höpinöitään.

Pysynpä puuhakkaana, kuvien siirto Picasaan alkaa, tosin vähän rauhallisemmalla vauhdilla kuin etukäteen pelkäsin. Lisää töitä kuitenkin...:)

Ari kirjoitti...

Näyttöni hikoilee, laske kolmeen...tuhanteen kyllä kaikki suttaantuu.

Leena Lumi kirjoitti...

Usko pois: Ymmärrän! Minut on tämä tekniikan kirous saanut niin monta kertaa kiukusta itkemään ettei yksikään mies ikinä!

Jonain kauniina päivänä, minä sanon itseni irti tästä konetouhusta...

Pärjäile!

arleena kirjoitti...

Syitä on vaikea jäljittää, olemme vain näiden järjestelmien armoilla tai mielivaltaisen kohtelun kohteena.

Minulla on ollut monta murhetta, mutta vielä kahlaan sinisilmäisenä eteenpäin.

Tsemppiä.

Birgitta kirjoitti...

No voi sun pirulainen. Kaikki myötätuntoni on puolellasi, tietotekniset ongelmat on niin syvältä =(

Hengitä. Halaus. Hengitä syvään sisko.

<3

Mustis kirjoitti...

Minulla on takkuillut kovasti juuri viime päivinä, mutta luulin että syy on minussa tai koneeni on matojen ruokana:( Toivotaan että kaikki järjestyy ja saamme blogi- et muut kuvamme kunnialla järjestykseen. Tsemppiä, pidä loput pitsis järjestyksessä... Herranen aika, arvaa mitä? Nyt paistaa AURINKO: Miten Sinä sen teit:)

Aili-mummo kirjoitti...

Toivon totisesti, että kuvasi löytyvät etsimättä, Pitsit!<3333

Eko kirjoitti...

Mien en kansa hallitte itiäni ollenkhan jos 'homma' ei suju.
Piti miettiä kauan ko' alon vaihthan käyttiksen läppärhin.
Apumies sen vaihto - kaikki ohojelmat tietenki hävis sen siliän tien.
Niien parisa meni pari viikkua.
Vanhat ohojelmat takkusivat porukala.
Netistä ronkkimala löyty apuja.
Nyt oon melekosen tyytyväinen välihnnen toiminthan.
Hävis tuolta blogin suunnalta kaikki osallistujien merikinnät.
Alako jo 'käyrä' nousemhan...!
Onneksi kaikki tuli takasin nopiasa aikataulusa.
Niin että - tämmöstä tämä on.
Olenki varmistanu nuo blogi kuvat ja sivut kopioimala monta kertaa eri ulukosile kiintolevyile.
Blogi sivut kopioin Wordile - non ainaki sielä melekosen varmasa tallesa.
Kopion-kopion-kopio olisi aina kaikista muistettava ottaa.
Ei soo heleppua taistelu 'pittien' kansa - on aivanko tuulheen puhaltas...!
Terhveisiä - yritethän 'pakertaa'...

Avalons Garden and Mewsings of Garden Cottage Cats kirjoitti...

Hello,,,,, I'm not quite sure what is going on, but my 2 cents worth, and hope i am not misunderstanding....?
You have a Picasa web album attached to your blog. Every time you load pictures on your blog they store in this album, you have app.1024 mb. I don't think you should be full yet.... i have app. 10 blogs and i'm at 70% full. Periodically i have to go and clean it out to stay under the 1024mb. but i guess at some point to get more space, i'll have to pay..... or close or empty the blogs and well not sure what i am going to do....
This may not be your problem, ?????? I hear
talk about charging people to be online ????
I am Sorry.... Wish i could help.. ♥xoxo

I want to Thank You for All your Lovely comments ....
and I am soooo jealous :( ,,,
I wish *I* could see the Aurora Borealis ....lol :) That must be Something to see! :)

I hope you will be up and running soon ~
♥♥xoxo♥♥ to you and your Beautiful Boys
^.,^ x6 +1 ;)

Avalons Garden and Mewsings of Garden Cottage Cats kirjoitti...

OH,,,,
BTW.....
The Transaltor is working .....
HA! go figure, fix 1 thing , then it's something else :\

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Käy hakemassa mun blogista kuvia jos sieltä joku kelvollinen löytys.

Teuvo Noormarkusta

a-kh kirjoitti...

No johan on prkl!

Kaarnikka kirjoitti...

on ärrrrsyttävää tuommoonen, ymmärrän todella. Toivottavasti hankaluudet helpottavat. Mulla kone on niin hidas kun pitäisi käsitellä kuvia, että olen lähes kaikki hiukset jo kiskonut päästäni kiukussani.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei Ari!
Paremminkin kolmeenkymmeneen tuhanteen. Hmm, lähetänkö jonkun pitsirievun sinulle, voidaksesi pyyhkiä näyttöäsi? Ja kiitos rohkaisusta, suttaantuvathan asiat väkisinkin jossain vaiheessa...:)

Hei Leena!
Totta, tekniikka se on, mikä saa naisen itkemään ja tasajalkaa hyppimään. Olisin valmis, päivänä minä hyvänsä, loikkimaan barrikadeille joku vanha ja kulahtanut näyttö kädessä heiluen. Irti sanoutuminen on tullut muutamankin kerran mieleen, mutta sitten olen puhissut ja päättänyt, että tätä tyttöä ette matalaksi pistä ja tyhmillä koneillanne hallitse...:)

Hei Arleena!
Mielivaltainen on oikea sana, kuka meiltä enää mitään kysyykään, kunhan kabineteissaan päättävät että mankeloidaanpa taas nettikansaa, niin saamme lisää tietoja ja vähän hauskaa heidän kustannuksellaan. Varsinainen salaliittoteoria, mutta alan jo tulla kohta vainoharhaiseksi. Asioiden turha monimutkaistaminen ja sen jälkeen kaiken pettäminen ei ole oikein pientä netti-ihmistä kohtaan, ei totta tosiaan. Ja taas nousevat savut korvistani ja pitsit alkavat olla melkoisen revityssä kunnossa, huoh...:)

Hei Mustis!
Enhän minä mitään tehnyt, mutta minulla on sanaton sopimus auringon kanssa siitä, että siinä vaiheessa kun lieskat korvissani nousevat tiettyyn korkeuteen, sade sammuttaa ne ja sen jälkeen aurinko paistaa ja kuivattaa minut pitseineni päivineni. Olisitpa nähnyt revittyjen pitsien kasan, voi hyvä tavaton. Taidanpa hilppasta pitsikauppaan ja ostaa koko varaston loppuun tulevia repimissessioita varten...:)

Hei Aili-mummo!
Eikö olekin turhan yksipuolista riehuntaa, kun jokainen blogikirjoitus tuntuu olevan Pitsi-paralla sadattelua ja riehumista. No, kyllä se tästä valoisammaksi muuttuu, aivan varmasti...:)

Hei Eko!
Olipas tuttua turinaa, tuollaistahan se on, kadonneidfen bittien metsästystä. Turhan hankalaa vain koko touhu. Näiden penteleen rakkineiden ja ohjelmien pitäisi käsittääkseni helpottaa tavallisen ihmisen elämää, mutta ei tämä kyllä ihan siltä näytä. Ei tämä tosiaan ole kuin Strömsö:ssä, ennemminkin kuin Hellsö:ssä. No, pitääpähän ihmisen ahkerana, jos kohta ei niin iloisena...:)

Hi Angel!
Actually I did not have Picasa web album attached to my blog. I'm using online image album and pay annual fee for storage, but somehow it is down now and then and more now than then... I know Picasa is free but it is connected to Google and that is why I have not used it before. These "accidents" have turned my head and I have begun to transfer the images to Picasa. It is not quick and needs lots of effort and nerves, but have to start anyway, no matter how long it takes. Thanks for support. Take care and lots of hugs to you and all your four legged dearest ones...:)

Hei Teuvo!
Kiitos upeasta tarjouksestasi. Olin todella otettu ja se lämmitti sydäntäni kaiken raivoamiseni keskellä. Uskopa huviksesi, raivoni laantui hetkessä siedettäviin lukemiin. Tuollaista käden ojennusta harvoin saa osakseen ja siksi niiailen pitsienriekaleet maata viistäen...:)

Hei a-kh!
On muuten niin saamarin prkl. Olisitpa kuullut koko kirosanavarastoni, olisit saattanut olla jopa kateellinen. Kiroilen kuulemma kuin rantarosvo, mutta vain hallitsemattoman kaistapäisissä tilanteissa...:)

Hei Kaarnikka!
Voi että, kaljuksiko kaikkien naisten pitää tulla, jotta inssit ja tietokonenörtit saavat ohjelmat ja koneet toimimaan toivotulla tavalla. Toivottavasti ei nyt sentään, mutta täytyy myöntää, että olen minäkin muutaman hiuksen tämän sotkun ja sekoilun keskellä ehkä menettänyt...:)