BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Maailmojen teillä on paljon liikennettä...


En tiedä muista, mutta kun joku kappale jonakin hetkenä niin sanotusti "kolahtaa", kolahtaa myös tarve kuunnella eri versioita samasta kappaleesta. Usein tuloksena on varsin mielenkiintoinen kokoelma loistavia tulkintoja, melko hyviä yritelmiä ja sitten se kasa kokeiluja, joista ei tiedä miksi niitä ylipäätään on julkaistu.

No, musiikkimakuja on erilaisia, enkä todellakaan voi väittää olevani alan asiantuntija, joten antaa kaikkien kappaleiden soida. Alla sitten eri versioita samasta kappaleesta, järjestettyinä oman makuni mukaiseen paremmuusjärjestykseen. Perusteluja en aio esittää, mutta niitäkin löytyisi, rutosti...


Pirullisinta tämän kappaleen tallentamisessa suosikkeihin on se, että se poistuu YouTubesta säännöllisin väliajoin ja ilmestyy taas uudelleen, jonkun toisen toimesta ja eri linkkiosoitteella.
Totta tosiaan, tämä vaikuttaa edelleen, saa toivomaan kesää, ajeluita hiukset takana hulmuten ja perille pääsyä mahdollisimman nopeasti...


Fantasy Myspace Comments
MyNiceProfile.com

Tämä versio vetoaa samoihin tunteisiin, hivenen pimeämmällä tavalla ja artistina Cindy Lauper, jonka tulkinta saa hiukset nousemaan pystyyn ja ihon kihelmöimään tavalla, johon Lady Gaga ei koskaan kykene...

Viimeisenä sitten kliinisen ammattitaitoinen tulkinta, joka totisesti saa ihon jäätymään ja hormoonit työntymään vapaaehtoisesti pakastimeen. Esitys on hyvä, mutta missä ihmeessä ovat tunteet ja kuumuus kupeilla, jännitys ja kihelmöinti, primitiivinen tarve päästä toista lähelle nyt ja heti...?


 Fantasy Myspace CommentsNiinpä, maailmojen teillä on paljon liikennettä...

4 kommenttia:

a-kh kirjoitti...

On ole kuunnellut näitä biisejä enkä kai kuuntelekaan, koska ns. klassiseen jämähtäneenä annan nyt Vivaldin pompottaa vuodenaikojaan, mutta luonnehdit kyllä kappaleita mukaansatempaavasti ja arvostan sitä, että kirjoitat virheetöntä suomen kieltä.

Kaarnikka kirjoitti...

AAh kiitos taas tästä postauksestasi ;) Edellisen postauksen putous on huippu hieno.

Javiera kirjoitti...

Kuuntelepa joskus huviksesi esimerkiksi Personal Jesus -kappaleen eri versiot... lempparini ovat alkuperäinen (Depeche Mode) sekä Johnny Cashin versio...
http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_Jesus

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei a-kh!
Totta, Vivaldi on uskomattoman soljuvaa, välillä valoisaa ja monipuolista, sanoisinko eheyttävää musiikkia. Kuuntelen niin laidasta laitaan olevaa musiikkia, että lähinnä voisin kuvailla omaa makuani vain mielentilan mukaiseksi musiikiksi.

Hei Kaarnikka!
Vesikuvat ovat myös omia suosikkejani, ne rauhoittavat kummasti ja kun värimaailma on myös tasapainossa, kaikki on kohdallaan.

Kokeilen juuri yhtä vesiefektien ilmaisohjelmaa ja katsotaan mitä saan aikaan, jos saan.

Hei Javiera!
Laitoitpa namusen kuunneltavaksi, ehdottomasti kaikki versiot on kuunneltava. Kiitos vinkistä:)