BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kuvia oudoilla paikoilla, oudoissa olosuhteissa...

Kävin herkuttelemassa kuvablogeissa, ja täytyy taas kerran todeta, että niistä tulee vallan veikeä ja hyvä mieli. Uskomattomia kuvia, maalausten kaltaisia, värien loistoa ja harmonialla leikkiä. Niissä näkee parhaiten talven väsymisen ja väistymisen sekä kevään iloisen etenemisen.

Fantasy Myspace Comments

Kiitos siitä, että kuvaatte paikoissa, joihin muut eivät vaella, hytisette viimojen piiskattavina kylmillä teillä tietymättömillä ja ennen kaikkea, jaatte upeat otoksenne muiden kanssa. Tietäisittepä miten ne hierovat sielua, vaikuttavat ajatusmaailmaan ja tuovat kauneutta elämään. Ei ihme, että nykyisin puhutaan kuvaterapiasta, vaikka uskonpa hyvinkin, että ennen termin keksimistä, kuvien katselua ja niihin eläytymistä osattiin hyvinkin käyttää hyödyksi ja iloksi


Fantasy Myspace Comments

Nostan huiviani jokaiselle teistä, jotka oudoissa olosuhteissa, oudoilla paikoilla jaksatte kuvata, taltioida tunnelmia muiden nautittavaksi. Kun olen oikein omituisessa, joskus jopa surkeassa olotilassa, painun kuvablogeihin riehumaan. Etsin niistä mielentilaani muuttavia kuvia, jotka hetkessä vievät toisiin tunnelmiin, poistaen itseni hetkeksi itsestäni ja synkistä mielentiloistani. Ja joka kerta, ihme tapahtuu, kuvat muuttavat mielentilani toiseksi, valoisammaksi ja kauniimmaksi.



Miten monta terapeuttia kuvat ovat tehneet työttömiksi? Toivottavasti tarpeeksi monta. Jos sanoilla on valtava voima, kuvilla on varmasti sama voima ellei suurempikin. Ne todella vaikuttavat syvällä meissä, jäävät mielemme albumeihin, palaten kerta toisensa jälkeen parantamaan elämästä viottunutta mieltä. Niinpä, hyvän henkisen perusterveyteni suurin voimistaja ovat kuvat, teidän kuvanne.

Kiitän, niiaan ja tarvittaessa vielä kumarrankin. Sovitaan nyt näin ensi hätään, että olen tuo huuliharppua pahoinpitelevä orava ja soittelen teille kiitosserenadia, hyvin tai huonosti, sillä ei liene väliä, ajatushan tässä on tärkein...


Music Myspace Comments

Ja muuten, kuvat jääputouksista olisivat todella kova juttu...

2 kommenttia:

a-kh kirjoitti...

Sinähän tiedät, että yksi kuva, kuten tuosta orkustakin, valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Niinpä, mutta olen aina rakastanut kauniita valheita...