BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 12. helmikuuta 2011

Riepuja, pesukoneita ja petkelettä paiskivia majavia...

Olo on kuin petkelettä heiluttavalla majavalla, joka paikkaa särkee, raajat ovat aivan varmasti vaihtokappaleet, joltakulta heikommalta lainaksi saadut ja suuntavaistokin on aivan hukassa.

Missä helkutissa muuten on paikka nimeltä hukka? Onko se paikallinen Bermudan kolmio, jonne kadonneita esineitä ja asioita tulevaisuuden arkeologit päitään pyöritellen tulevat joskus ihmettelemään? Ja eikö suden kansanomainen nimitys ole hukka, joten siis mikä juttu on hukassa??? No jaa, kyllähän sen tietysti tiedän, mutta välillä vain on äärettömän mukava saivarrella ja muljautella sanoja.

Olen ilmeisesti, ainakin tällä hetkellä, paras löydettävissä oleva ilmentymä sanonnalle: Hulluilla on halvat ilot, pähkähulluilla ilmaiset.  Ja olotila on juuri alla toljottelevan mennikäisen oloinen. Onkohan tyyppi häärännyt tänään samaa kuin meikäläinen.

Funny Myspace Comments

Ei pahus, tuolla naamalla pelottaisin jopa petkelettä heiluttelevat majavatkin Siperiaan lumitöihin.

Oli pesutupa tänään ja tunsin itseni täysin tumpeloksi riepujen merkintöjen ja uusien koneiden mystisessä maailmassa. Päänuppini yksinkertaisesti ruuvautui paikoiltaan ja tilalle ponnahti pesupulverilla, huuhteluaineella ja käyttöohjeilla lastattu punainen pesusanko.

Missähän hemmetin jonossa meikäläinen on oikein aikaansa viettänyt, silloin kun jaettiin käytännöllisyyttä? Jaa, en todennäköisesti ole ehtinyt jonottelemaan, sillä silloin varmasti satoi lunta ja minähän hyppelehdin hangilla kuin tehojuomalla itsensä sekaiseksi puuduttanut jänis. Siksipä olen pihalla kuin pesusaavi.

Ehei, kyllä nyt on niin, että tyhjästä päästäni huolimatta, olen edelleen sitä mieltä, että kissanaisten ei tarvitse osata käyttää pesulakoneita ja kuivureita.

Fantasy Myspace Comments

Kyllä se on niin majavien ja Siperiaan paiskattujen jänisten hommaa, että meikäläinen käy ensin muutaman kurssin tai jotain ja sen jälkeen voin uudelleen kokeilla pesulakoneiden käyttöä.

Voi hyvä tavaton, tulossa ovat mattojen mäiskiäiset, mitenhän siitä pesukoneesta selviän?

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Tuntemattomat pesukoneet on kyllä oikeasti pelottavia... :D

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Pakko tunnustaa, että jouduin odottelemaan, että joku olisi tullut auttamaan ja onnistuihan se. Kuivausrummussa sitten olin polttaa tyynyni, onneksi haistoin palaneen käryä ja sitten tulikin kiire...

Kaipa tässä, ihan oikeasti, on käytävä joku pesukonekurssi, kuivausrummuista nyt puhumattakaan. Kotikoneista vielä selviän, mutta nuo pesulakoneet menevät tosi pahasti yli älyn. Niiden logiikka kun ei jäsenny oikein meikäläisen päässä.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hei Sara! Käväisin kuikuilemassa blogiasi, mutta olit ilmeisesti turvallisuussyistä tehnyt sen salasanan taakse. Onko mahdollista saada salasanaa s-postiosoitteeseeni: pitsitsekaisin@gmail.com

En saa hepulia, vaikka päättäisit kirjoitella vain itsellesi, mutta olisin kuitenkin mielelläni blogisi lukija, jos niin tahdot?

Sara kirjoitti...

Joo, saat sen toki.. Sain jonkun häirikön, niin vedin kaikki salaiseks.. :D