BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

torstai 6. tammikuuta 2011

Netissä turvallaan...

Loppiainen taitaa olla oikea laiskurin taivas. Tiedän, joulukapistukset pitäisi purkaa ja pakata ja kantaa varastoon, mutta kun on niin paljon muutakin mukavampaa tehtävää.


Toivottavasti nyt ei käy samoin kuin muutamia vuosia sitten pääsi tapahtumaan, jolloin  joulukuusi ja muut jouluhärpättimet löysivät tiensä varastoon vasta helmikuulla. Kuusi muuten kökötti silloin nurkassa ja loisti jouluvaloja, oli siinä harvinaisen pitkä joulu, en muuta sano. Toisaalta, tunnelma oli peräti lämpöinen ja mukava. Ja eiköhän jokainen saa viettää niin pitkää tai lyhyttä joulua kuin itse kukin vain haluaa.


Joulun purkaminen saa siis odottaa ja sen sijaan pörräsin netissä etsijän vimmalla, löytäen yhtä sun toista mukavaa ladattavaa, kuunneltavaa ja jopa blogiin paiskittavaa. Alla yksi löydöistäni ja vaikka suhtautumiseni horoskooppeihin on peräti mielenkiintoinen, en pistä hanttiin jos pääsen lukemaan upeita kuvauksia horoskooppimerkistäni, siis minusta, uskoinpa niihin tai en.


Taidan olla melkoisen nuoltava tapaus, ei voi muuta todeta. Alla nyt kuitenkin tammikuun horoskooppikehu-nuolaisu:

fun quiz for myspace profile and blog
Vallan herkullisen näköinen kääryle, vetosi ainakin meikäläiseen.

Itse asiassa löysin tämän namupalan seuraavasta blogista: http://tilkkis.vuodatus.net/
eli kannattaa pörrätä blogistanissa. Sitä paitsi toisten blogeja lukiessa tutustuu vallan mahdottoman mielenkiintoisiin maailmoihin ja kirjoittajiin.

Vaikka en nyt sitten varastoa meinaa mennäkään valloittamaan, täytynee sinne kuitenkin ryömiä, sillä lupasivat säästä ammatikseen satuilevat, että tulee vesikeli ja silloin tarvitaan kalastussaappaita yöllisille valokuvausreissuille.

0 kommenttia: