BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 15. tammikuuta 2011

Jänikset tark'ampujina ja hirvet ihmispeijaisissa...!!??

No niin, nyt on sitten tultu siihen pisteeseen, että eläimet ampuvat ihmisiä. Olin suorastaan revetä liitoksistani, kun lukaisin Ilta-Sanomien sivustolta, miten Valkovenäjällä kettu otti ja ampui metsästäjää koipeen.

Kjäh kjäh... Eihän episodi nyt ihan noin suoraviivaisesti mennyt, mutta joka tapauksessa kettu otti ja painoi tussarin liipasimesta sillä seurauksella, että metsästäjä sai luodin koipiinsa. Kettu muuten pääsi viipottamaan karkuun, tosin loukkaantuneena ja metsästäjä rahdattiin hoidattamaan ketun tekosia sairaalaan.

Alla linkki Ilta-Sanomien juttuun, jotta uskotte, etten kirjoittele vallan omiani, joka sekin tietysti olisi täysin mahdollista:

Ilta-Sanomat

Niin sitä pitää, jo tässä olen odotellutkin eläinten vastaiskua ihmisten metsästysvietille, jonka mukaisesti kaikki mikä liikkuu, pitää ampua. Tavalla tai toisella, oli kyseessä sitten eläin tai nainen, ampumaradalle vain ja kyllä se sitten siitä.

Hemmetti sentään, en meinaa vieläkään toipua tuosta uutisesta. Näin silmilläni, miten sorsat ampuvat takaisin, kun kaislikossa sorsajahdissa kyykistelevät miehet yrittävät vaakkua kuin tiput kellutellessaan tekosorsiaan lainehilla.

Entäs sitten jänisjahti, miten olisi jos kaksi jänistä tekisikin yhteistyötä ja toinen jänis istuisi maassa kun toinen pitkäkorva asettelisi kiväärin piippua istuvan jäniksen korvien väliin, tähtäysasentoon. Hmm... kerrassaan kutkuttavia kuvia.

Hirvet voisivat lymytä pusikoissa, punainen viipotin hännissään tunnistamisen merkiksi, etteivät vain ampuisi toisiaan ihmisenä. Nam nam, sitten viettäisivät oikein kunnon ihmispeijaiset ja lihoja riittäisi koko hirvipopulaatiolle.

Ei paha, ei tosiaan.

funny gifs


Olisi ketulla ollut helpompaa, jos pyssy ei olisi unohtunut pesälle...

0 kommenttia: